ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το Unclechronis tattoo σας προσφέρει τρείς εναλλακτικούς τρόπους για να παραλάβετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:

  • Local pickup: Παραλαβή απο το κατάστημα
  • Pay on delivey: Αντικαταβολή με ΕΛΤΑ Courier ( 4.50 )
  • ΕΛΤΑ Courier ( 3.00  )
  • Free Shipping: Για το ποσο αγορών μεγαλύτερο τον 100€ ( τιμη χωρίς ΦΠΑ ) η αποστολή ειναι δωρεάν.

 

Ισχύς παραγγελιών

Για την Παραλαβή από το καταστήμα (Local pickup) οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 5 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας (ενδεικτικά αναφερομένων: αδυναμία επικοινωνίας, μη προσέλευση για παραλαβή του προϊόντος, μη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ζητήθηκε με την παραγγελία) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παραγγελία ακυρώνεται.

 

Επιπλέον πληροφορίες για την Παραλαβή απο το κατάστημα (Local pickup):

  • Διεύθυνση παραλαβής: Φανερωμένης 7 Χολαργός
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 21 1400 7736
  • Ωράριο παραλαβής: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 15:00 ( εξαιρούνται οι αργίες ).

Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί τον αριθμό της παραγγελίας σας και την ταυτότητά σας

Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε  πρόβλημα.

 

Παραδόσεις

Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) κατά τις εργάσιμες ώρες. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής, καθώς και τα Σαββατοκύριακα. 

Το ωράριο παραδόσεων στο χώρο του πελάτη από την εταιρία ταχυμεταφορών είναι 9:00 – 17:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και δεν μπορεί να προγραμματιστεί ραντεβού. 

 

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο Unclechronis.com παραδίδονται κατά κανόνα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. 

Οι παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τόπος παράδοσης το Κατάστημα (Local pickup), παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ.

Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε  πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή  του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.

 

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Αποστολής στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

arrow-right